Gadis Koma Akibat Dibakar Teman Lelaki

KUALA LUMPUR: “Mama tolong kak ngah. Kak ngah sakit. Kak ngah kena bakar,” rintih seorang remaja perempuan berusia 16 tahun ketika menghubungi ibu angkatnya selepas dipercayai dibakar teman lelakinya di kawasan semak berdekatan Seksyen 1, Wangsa Maju, awal pagi kelmarin.

Dalam kejadian jam 3.15 pagi itu, mangsa yang keluar bersama teman lelakinya berusia 19 tahun itu disimbah petrol sebelum dibakar menyebabkan terbakar lebih 25 peratus dari muka hingga ke pusatnya dan dilaporkan kritikal.

Bapa mangsa, Mat Zaki Mat Hussin, 45, berkata, anaknya, Nurul Firzanah yang masih bersekolah dalam tingkatan empat itu pergi ke rumah ibu angkatnya dan selepas tiba di sana, dengan kebenaran ibu angkatnya itu dia keluar untuk berjumpa teman lelakinya dipercayai untuk bersahur.

Menurut Mat Zaki, mereka yang sudah mengenali teman lelaki mangsa dan keluarganya tidak berasa syak untuk membenarkan mereka keluar bersama.

Bagaimanapun, katanya, jam 3 pagi, dia menerima panggilan daripada nombor yang tidak dikenali memberitahu Nurul Firzanah dibakar berdekatan Flat Wangsa Sari di kawasan terbabit.
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori ARTIKEL PANAS / BERITA / JENAYAH dengan judul Gadis Koma Akibat Dibakar Teman Lelaki . Anda bisa bookmark halaman ini dengan URL http://cmdia.blogspot.com/2012/08/gadis-koma-akibat-dibakar-teman-lelaki.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Min Yahya -

Belum ada komentar untuk "Gadis Koma Akibat Dibakar Teman Lelaki "

Post a Comment

terima kasih kerana sudi memberi coment, harap datang ke blog ini lagi ya.