Wow !! Betul Ke Ada Ikan Keli Sebesar ini?


Sebelum ni, seekor ikan keli raksasa telah ditangkap di Sarawak , kini admin ingin menyampaikan satu lagi berita tentangseekor ikan keli yang ganas dan bersaiz gergasi yang dikatakan telah membunuh dan memakan ramai manusia. Seekor ikan keli gergasi yang dikatakan telah bermutasi ini ditangkap dan terkini, ikan keli gergasi itu telah menjadi bahan ujikaji saintis dari India dan Nepal.

Ikan keli gergasi ini atau lebih dikenali sebagai goonch oleh penduduk tempatan, telah mendapat perhatian, Jeremy Wade, pakar biologi yang sangat suka dengan ikan-ikan pelik, untuk diuji dan dikaji dan dipertontonkan kepada peminat-peminat rancangannnya.

Ikan keli gergasi itu mempunyai berat sebanyak 55kg dan panjang sekitar 2 meter. Jom kita tengok gambar ikan keli gergasi ini. Menyeramkan!
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori BERITA / Perkara PELIK / tahukah anda dengan judul Wow !! Betul Ke Ada Ikan Keli Sebesar ini?. Anda bisa bookmark halaman ini dengan URL http://cmdia.blogspot.com/2012/06/wow-betul-ke-ada-ikan-keli-sebesar-ini.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Hafiz Muslim -

Belum ada komentar untuk "Wow !! Betul Ke Ada Ikan Keli Sebesar ini?"

Post a Comment

terima kasih kerana sudi memberi coment, harap datang ke blog ini lagi ya.