Cahaya Pelik Di Russia kini terjawap

kisah benar, fenomena pelik, cahaya cantik, di russia, gambar, gempar, lingkaran cahaya misteri
Pada 7 Jun yang lalu 2012, dunia gempar dengan lingkaran cahaya misteri yang boleh dilihat melalui langit Lubnan dan juga negara di sekitarnya. Pada hari yang sama juga, di bandar Astrakhan, Rusia, satu cahaya misteri dan dan luar biasa dapat dilihat dengan jelas dari langit tersebut (seperti gambar di bawah).

Menurut laman theblueplanetdiaries, Kementerian Pertahanan Rusia sudah mengesahkan bahawa pada hari tersebut, mereka telah menjalankan ujian peluru berpandu ballistik antara benua (ICBM). Mungkin ini juga dapat menyelesaikan misteri lingkaran cahaya yang hampir sama berlaku di Norway pada tahun 2009 lalu.

kisah benar, fenomena pelik, cahaya cantik, di russia, gambar, gempar, lingkaran cahaya misterikisah benar, fenomena pelik, cahaya cantik, di russia, gambar, gempar, lingkaran cahaya misteri
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori Perkara PELIK dengan judul Cahaya Pelik Di Russia kini terjawap. Anda bisa bookmark halaman ini dengan URL http://cmdia.blogspot.com/2012/06/cahaya-pelik-di-russia-kini-terjawap.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Hafiz Muslim -

Belum ada komentar untuk "Cahaya Pelik Di Russia kini terjawap"

Post a Comment

terima kasih kerana sudi memberi coment, harap datang ke blog ini lagi ya.